Coaching

 

Konsulentvirksomhet med dybdekompetanse innen ledelse- og bedriftsutvikling.

 

Coaching

Coaching er et dynamisk samspill mellom coach og en person i utvikling. Coachens oppgave er å være en katalysator, en som kan fremskynde prosessen i vedkommendes vekst og utvikling. En coach er derfor ikke en vanlig mentor eller rådgiver.

 

Utgangspunktet til coachen er at alle svar og ressurser ligger hos mottakeren selv. Coachens oppgave blir derfor gjennom kraftfulle spørsmål og teknikker å lede vedkommende i riktig retning mot målet.

 

Coaching er å bli trukket ut av komfortsonen slik at du utnytter ditt fulle potensialet. Det er å fokusere på hva som er avgjørende viktig for deg for å skape klarhet. Blant annet hjelp til å sette gode og tydelige mål og lage en plan for å realisere dem.

 

Coaching er en forpliktelse overfor deg selv om å ikke «underselge deg selv», men å utnytte det fulle og hele potensialet som finnes i deg. Å løfte deg selv til å være den beste du kan være for dine venner, dine kjære og dine kollegaer. Det er noe annet enn en hyggelig prat, en verktøykasse full av lure triks eller bare en måte å tenke positivt på. Det er en måte å bli mer av hvem du er.

 

(Kilde: CoachTeam AS)

 

For å komme raskt i gang, og bli godt kjent med hverandre, bruker vi Facet5 i kartlegging av dine styrker og «fallgruver» helt i starten av coachingen.

 

Copyright © Tinia as - All Rights Reserved.

Samarbeidende kurssteder