Om oss

 

Konsulentvirksomhet med dybdekompetanse innen ledelse- og bedriftsutvikling.

 

 

Om

Tinia ble først etablert som et samarbeidsprosjekt mellom to enkeltmannsforetak, Grande Consulting og Steinsets HMS-senter, i 2012. Etter hvert så vi at det ville være mer hensiktsmessig å slå de to virksomhetene sammen til et AS, og i mars 2014 ble Tinia as etablert.

 

Både i tiden før etableringen av Tinia as, og særlig etter stiftingen av selskapet, har vi lagt vekt på å styrke vår egen kompetanse, samt knytte til oss sterke fagmiljøer innenfor arbeidsrett, organisasjonspsykologi, ledelse- og organisasjonsutvikling, konflikthåndtering, coaching m.m. . Vi besitter i dag dybdekompetanse innenfor alle disse disiplinene.

 

Vi tilby våre kunder tjenester av høy faglig kvalitet til en konkurransedyktig pris. Vi legger stor vekt på integritet ovenfor våre kunder og ikke minst at oppdragene vi løser skal spore til økt lønnsomhet for de virksomheter som benytter våre tjenester.

 

Tinia as har i dag virksomhetsadresse i Brumunddal, men leverer tjenester over hele landet. Ta gjerne kontakt med oss for mer utfyllende informasjon om hva vi kan bidra med ovenfor deg og din virksomhet.

 

Copyright © Tinia as - All Rights Reserved.

Samarbeidende kurssteder